Gratar mixt

de Leontina_Costel1970 in Mancaruri cu carne, 20 Oct 2018 | 1689 vizualizari

 

Toamna cu miros de gutuie si un gratar mixt...sa fie pentru toate gusturile...

 

INGREDIENTE

  • 16 cefe cu os
  • 10 felii piept de porc
  • 12 pulpe de pui dezosate
  • 40 mici
  • sare
  • condimente de porc si pui Delikat
  • ulei
  • 3 linguri dulceata de ardei iute
  • carbuni si lemne pentru gratar
  • sunca pentru uns gratarul
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar mixt:

Pregatim mai intai carnea.

Intr-un vas incapator amestecam condimentele de porc, cu putina sare mare, 3 linguri de ulei si dulceata de ardei iute, apoi trecem fiecare bucata de ceafa si piept de porc prin acest amestec.

Separat facem amestecul pentru pui. Lasam carnea la odihna cca 4 ore. Apoi ne apucam sa pregatim gratarul, ungem gratarul incins cu sunca, apoi asezam carnea in aceasta ordine, ceafa de porc, apoi pieptul de porc, pulpele de pui si la final micii.

Am servit cu un sos din rosii si ardei copti, amestecati cu usturoi tocat, sare, piper. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar mixt" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Costite cu miere la cuptor